coaching

Wat vindt u nu echt belangrijk? Hoe maakt u keuzes in uw leven? Welke betekenis geeft u aan uw ervaringen? Wilt u meer uit uw werk of leven halen?

Bij coaching en counseling komen deze en soortgelijke vragen aan bod. Er is veel aandacht voor de samenhang tussen hoofd, hart en handen. Oftewel; hoe is het gesteld met de verbinding tussen denken, voelen en doen? En hoe kunnen wij deze verbeteren? U krijgt nieuwe inzichten en een helder beeld van de mogelijkheden voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Coaching & Counseling

Heeft u behoefte aan een steuntje in de rug? Een coach die u kan ondersteunen bij het bereiken van uw doelen? Misschien heeft u vragen over zingeving of zit u vast in een bepaalde situatie? Coaching en counseling is gericht op ‘heel-worden’ en helpt bij het bereiken van persoonlijke groei en verandering.

Doel

Bij coaching draait het vaak om een bepaald doel en de stappen daarnaartoe. Door gesprekken en soms ook opdrachten of oefeningen werken we aan concrete resultaten. De aanpak is praktisch en actiegericht. Als coach moedig Tineke u aan om uitdagingen aan te gaan en uw doelen ook echt te bereiken.

Ondersteuning en begeleiding staan centraal bij counseling. U wilt meer inzicht en krijgen in moeilijke of stressvolle situaties. Tijdens de gesprekken kijken we naar de manier waarop u zelf voor structurele oplossingen kunt zorgen. Zodoende bent u nu en later in staat om uw eigen leven op een positieve manier te sturen.

Praktische informatie

Een coaching- en counselingstraject kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Thuis, op het werk of op een externe locatie, bijvoorbeeld tijdens een lunch. Ook telefonisch afspreken of contact via bijv. Zoom of Skype is mogelijk.

Meestal gaat het om vier tot acht gesprekken, een consult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke voorwaarden voor een goed proces.

Het traject omvat de volgende stappen
Intakegesprek: kennismaking, in kaart brengen van de situatie en doelen, werkwijze

  • Vervolggesprekken: plan van aanpak, tijdsplanning, reflectie en interventies, feedback
  • Eindgesprek: evaluatie van het traject

Tijdsduur en tarieven coaching & counseling particulieren en bedrijven
Gemiddeld duurt een consult 1 tot 1,5 uur. Na iedere sessie ontvangt u een factuur via e-mail. De kosten bedragen:

  • Kennismakings- en intakegesprek particulieren 80 euro
  • Coachings- en counselingsgesprek particulieren 100 euro
  • Zoom, Team, Skype of telefonische coachingsgesprekken particulieren 80 euro per uur

Het dienstenpakket is belast met 21% btw.

Voor bedrijven zijn voor de coachings- en counselingsgesprekken zakelijke tarieven van toepassing, dit geld eveneens voor duo- of groepscoaching, veelal vrijgesteld van btw. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

CRKBO Geaccrediteerd

Van Sleen Training & Innovatie is als docent geaccrediteerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarom zijn zakelijke trainingen en beroepscoaching vrijgesteld van btw, evenals de hieraan verwante kosten.

Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos afgezegd worden. Te laat of niet afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Durf te vragen! Komt u er met de tarieven niet uit? Bel of mail me voor overleg!

Go to top