Van Sleen Training & Innovatie werkt graag en regelmatig samen met anderen, onder andere met:

colinda van dommelekopie

Colinda
Colinda en ik zijn de eerste PAC-trainers in Nederland. Sinds jaar en dag werken wij nauw samen. Colinda van Dommele kan luisteren. Met haar kwaliteit “mensen zien in hun kern, luisteren naar wat echt gezegd wordt en voelen wat deze mens nodig heeft” zet ze mensen en teams in hun kracht zodat zij het optimale uit zichzelf en elkaar halen.

Kernwoorden Colinda: teamontwikkeling en -training, coaching on the job, moderne dementiezorg, coaching en counseling.

klara van de luitagaren

Kernkracht
Kernkracht Interim Management (Klara van de Luitgaren) heeft jarenlange ervaring in diverse (interim) opdrachten in de gezondheidszorg. Het gaat hierbij om interimmanagement op hoger en midden management niveau.

haske van loenen martinetkopie Instituut Oogpunt
Haske van Loenen Martinet, verzorgd o.a. creatieve en kindertrainingen. Samen met Instituut Oogpunt verzorgt van Sleen Training & Innovatie trainingen voor volwassenen op maat. Veelal gericht op communciatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkling.
fred boerkopie A.A. Boer Cartoons (www.aabcartoons.nl)
Fred Boer, illustrator van 'Last van Vergetelijkheid', ontwerpt en tekent sinds jaar en dag cartoons. Hij is gespecialiseerd in "één-graps-tekeningen" over de gezondheidszorg. Wekelijks staat er een actuele cartoon op www.zorgportaal.nl
Go to top