Het boek ‘Last van Vergetelijkheid’ blijft verkopen!

 

Update februari 2022

Al meer dan 2500 exemplaren van verkocht. En te leen in alle Nederlandse Bibliotheken. Veel positieve feedback. Inmiddels vertaald in het Engels en Spaans. Ha, ja, nu daarvoor nog een uitgever vinden. 

 

Update januari 2020:

Veel goed nieuws! In 2018 en 2019  meer dan 1000 boeken verkocht! Het boek is binnenkort te leen via de bibliotheken in Nederland. Prachtige recensies en reacties van lezers.  Ik voel met dankbaar, trots en blij. 

 

Eind maart, ontvangen via LinkedIn:

"Wat een prachtig mooi boek! Dank voor de input. Ook het boek van Anneke heb ik besteld. En binnen de gemeente heb ik mij opgegeven als vrijwilliger bij Samen dementievriendelijk. Wat jij dus al niet te weeg hebt gebracht! Dank, Dolly." Met toestemming gedeeld.

 

Update maart 2018: Weer 25 boeken verkocht, bestemd voor de vrijwilligers van de Stichting Voorlezen bij Dementie. Ik ben al verguld want ik mag ook de training voor de voorlezers verzorgen. Tof.

Het boek verkoopt gestaag. Afgelopen week 2 artikelen in de krant: 1 maal paginagroot in De Plusser, een seniorenkrant in de Drechtsteden  en 1 maal in De Combinatie in Ridderkerk. Een lezing in de Geheugeninloop in Alblasserdam zorgde ook weer voor verkoop. De reacties blijven positief, zelfs van wildvreemden. Vooral mantelzorgers en helpenden/gastvrouwen/voedingsassistenten vinden het een helpend en zinvol boek, zo zeggen zij mij.

Update in januari 2018: het gaat geweldig met het boek. In december veel verkocht als Sinterklaas-kadootje, o.a. 140 stuks aan een zorginstelling. In januari weer 200 exemplaren verkocht aan vier zorginstellingen van Laurens in Lansingerland, te weten De Oudelandse Hof, Oranjehoek, Huize Sint Petrus en De Tuinen, in het kader van de Week van de Aandacht. NB. Ik mag daar in die week ook een aantal workshops verzorgen.

Oktober 2017: Mijn eerste boek ‘Last van vergetelijkheid’, Communicatie vanuit je hart’ over effectieve communicatie met mensen met dementie is klaar!

Enkele reacties die ik kreeg:

Heidi:"ik heb onlangs jouw boek aangeschaft en in één adem uitgelezen. Heel herkenbaar, maar ook weer vernieuwend. Dank zij jouw visie kan ook ik mijn kijk op dementie scherp houden!"
Denise: "Een schot in de roos, dit boek!" Lucie: "Ik ben nog maar halverwege, maar ik wil u nu al laten weten, dat ik het fantastisch vind!"
Arie: "Zeer de moeite waard."

René: "Mooi om te zien hoe je steeds meer als autoriteit wordt gezien. En terecht! Proficiat!"

 

Informatie: 

Het is een mooi, fris-ogend boek van rond de 100 pagina’s, geschreven vanuit mijn verbondenheid met zowel de mens met dementie als met alle betrokkenen om hen heen. Stampvol informatie over dementie en over heldere en effectieve communicatie, met, al lezende, handige tips en praktische achtergrondkennis. Een Positieve Aanpak in Communicatie (PAC), daar draait het om. 
Verrijkt – natuurlijk :-) – met prachtige, karakteristieke tekeningen van Fred Boer.
Bedoeld voor iedereen die met dementie te maken heeft: mantelzorgers, naasten, beroepskrachten en vrijwilligers. 

 

Nieuwsgierig geworden? Hier de link naar een

 

Sneak preview "LAST VAN VERGETELIJKHEID"

 Vanaf heden te bestellen bij mijzelf of Bol.com

Te leen via Nederlandse Bibliotheken 

Bestel het boek nu! >>  

Natuurlijk is het een prachtig boek om cadeau te geven aan mantelzorgers, vrijwilligers of beroepskrachten. Daarom wordt de prijs bij afname van 40 stuks of meer lager. Bel of mail me gerust voor meer informatie.

 Ik wens je veel leesplezier, Tineke

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top