Mooi certificaat: Dementie Tolk oftewel Dementia Interpreter. Het certificaat hiervoor mocht ik ontvangen van het instituut ProTrainings Europe Limited in Colchester, UK. Inmiddels op weg naar level 3. Verder druk doende met een aantal collega's om te onderzoeken hoe en wat dit in NL kan betekenen. 

Een tolk vertaald iets voor iemand, zodat de ander het begrijpt. Dat doet een dementietolk ook. Mantelzorgers en professionals zijn al vaak tolken, zij helpen om het gedrag, de taal van iemand met dementie te begrijpen. Hierover gaan mijn trainingen en coachings on the job.

Verder nieuws? Trots ben ik op de workshops, die ik mag geven aan Geluksbrengers van MaxiXLeven. Een prachtig initiatief van Willy Schuurman. Daarnaast ben ik me aan het inwerken als (online)WZD-trainer (wet Zorg en Dwang) bij IDé Innovatiekring Dementie. Sluit naadloos aan bij waar ik voor sta! 

Mijn eigen trainingen en coaching zijn eveneens online te volgen. Bel me gerust voor meer informatie. Daarbij is mijn boek "Last van Vergetelijkheid" verkoopt nog steeds volop.  

 "Vandaag heb ik het boek ontvangen. Ik heb het in een ruk uitgelezen. Het boek is een waardevol boek. De inhoud van het boek is mooi en begripvol omschreven. Het boek geeft inzichten en handvatten waar iedereen iets mee kan." Cilie, Medewerker Dagbesteding.  

"'Dankjewel voor je input en tools. Wat een prachtig mooi boek! Dank voor de input. Ook het boek van Anneke heb ik besteld. En binnen de gemeente heb ik mij opgegeven als vrijwilliger bij Samen dementievriendelijk. Wat jij dus al niet te weeg hebt gebracht! Dank." Dolly Batenburg, directeur PO.

"Een bijzonder nuttig boek met praktische, bruikbare tips voor allen die rondom de mens met dementie betrokken zijn." Gert Veldhuizen, directeur Zorginstelling De Vijverhof.


 

 

 

 

 

Lees verder

Go to top